Om Sparv


sparv accessories


En hilsen fra meg

Velkommen til oss i Sparv, så gøy at du fant veien hit! Jeg grunnla Sparv da jeg var på leting etter smykker i en minimalistisk og skandinavisk design som gir en look eller anledning det lille ekstra. Smykker i en egen stil – enkle, men samtidig vågale. Med en design som skiller seg ut. Siden jeg ikke fant noe som passet, bestemte jeg meg for å lage dem selv, og jeg er veldig glad for å kunne tilby smykker med en mer moderne vri og følelse.

Alle smykkene våre er utformet med omhu og i nøye utvalgte kvaliteter. Vi jobber kontinuerlig med å kombinere nye mønstre, teknikker og uttrykksmåter. Smykkene sendes direkte fra oss til deg, i esker laget av resirkulert og FSC-merket papir. Alt i minimalistisk skandinavisk design.

Jeg er så takknemlig for å kunne fortsette å investere i min og Sparvs reise videre. Dette hadde ikke vært mulig uten din gode støtte, så tusen takk for at du er interessert i designen vår! Jeg håper du finner noe du liker, noe som gir din egen stil det lille ekstra.


Med vennlig hilsen, ❤️ Charlotta, grunnlegger av Sparv Accessories


Materialer og bærekraft

Vi i Sparv tror på å skape smykker av høy kvalitet som er laget for å vare lenge. Alle smykkene fås i to varianter – belagt med gull eller i sølv – og er laget av nikkelfritt 925 sterlingsølv av høy kvalitet. De forgylte smykkene våre har et ekstra tykt sjikt av 18K gull som er laget for å holde glansen i lang tid. Smykkene pakkes forsiktig i esker med resirkulert og FSC-merket papir fra bærekraftig skogbruk.


OPPDAG SMYKKENE VÅRE HERFølg oss @sparvaccessories

Sparv Accessories